Nyitva tartás

Tisztelt Partnereink!

Raktárunk 2018. december 20-ig tart nyitva az idei évben és a megrendelt áruk kiszállítását is eddig az időpontig végezzük.
Az új esztendőben 2019. január 3-án kezdünk és a korábban megszokott munkarend szerint, hétfőtől-péntekig, 7:00 és 15:30 között leszünk nyitva.

Békés, áldott karácsonyt és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!

A KJK-Agroteam Kft munkatársai

Bezárás

Premix, minőségre hangolva

QualiFeed

  • Kiemelkedő minőség
  • Rugalmas gyártástechnológia 
  • Standard- és egyedi gyártmányok  
  • Rövid gyártási idő 

 

gyémánt  QualiFeed, a kompromisszumok nélküli minőség. 

A QualiFeed a Quality és a Feed angol szavakból képzett mozaikszó, amelynek jelentése: minőségi takarmány. A minőség minden olyan jellemzőt magában foglal, amely fontos, amikor egy termék mellett döntünk. A QualiFeed premixeket nyugat-európai országok megbízható gyártóitól vásárolt alapanyagokból gyártjuk saját, újonnan létesített premixüzemünkben. A részben automatizált gyártástechnológia és a gyártási folyamat dokumentációja HACCP rendszerben garantálja a mindig kifogástalan minőséget.

A QualiFeed márkanév és logo az EU-ban bejegyzett kereskedelmi védjegy!

 

rugó  FlexiBlend, a rugalmas gyártástechnológia. 

A kialakított rugalmas gyártástechnológia lehetővé teszi számunkra, hogy 300 kg-os mennyiségtől egyedi gyártmányokat készítsünk és az egyes gyártmányokat akár sarzsonként változtassuk. Azonos termék nagy mennyiségben-vagy tételenként változó recept szerinti gyártása nem jelent kihívást.

 

napernyő  Standard termékek és egyedi gyártmányok.

Kisebb üzemek részére a modern állattakarmányozási ismeretek felhasználásával kialakítottunk egy standard terméksort, amely lehetővé teszi az állattartó számára a magasszintű, gazdaságos termelést. Azoknak a nagyobb állatlétszámmal dolgozó gazdálkodóknak, akik szüntelenül keresik az elérhető legjobb megoldásokat olyan egyedi gyártmányokat kínálunk, amelyeket a telepi adottságok és az állattartó által támasztott igények figyelembevétele mellett a legújabb tudományos ismeretek felhasználásával készítünk.

 

stopper  Rövid gyártási idő. 

A standard termékeket azonnal kiszolgáljuk raktárról, az egyedi gyártmányokat pedig néhány nap alatt legyártjuk és igény szerint ki is szállítjuk a felhasználás helyére.

HACCP